Skip to main content

Fönsterputs Sundsvall

Fönsterputsning i alla vrår och vinklar

På Montrab erbjuder vi en skräddarsydd och komplett tjänst för fönsterputs i Sundsvall. Oavsett om du behöver hjälp med rengöring av fönster i hemmet eller på arbetsplatsen har vi både kompetensen, utrustningen och erfarenheten för att ge dig skinande resultat som hjälper dig att se bra ut!

Vi tar oss an fönster i alla vrår och vinklar, även på hög höjd. Tveka inte att kontakta oss på 010-330 00 13 när du behöver hjälp med fönsterputsning.

Komplett fönsterputsning i Sundsvall

Vi hjälper alla med fönsterputsning i Sundsvall. Till oss är du välkommen att vända dig både som privatperson och som företag.

Privatperson

Alla förtjänar ett skinande rent hem, men alla orkar inte tvätta sina fönster. Det är där vi kommer in i bilden. Är fönstren täckta i pollen, avgaser eller annan smuts? Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig att få skinande rena fönster, så att du kan se bra ut.

Företag

De flesta företag får förr eller senare ett behov av fönsterputs i Sundsvall. För dig som jobbar i en byggnad med fönster på hög höjd har vi skylifts som tar oss till era höjder. Har ni glasväggar inomhus? Inga problem; vi ser till att de blir rena från fingeravtryck och annat!

RUT pressar priset för privatpersoner

Som privatperson kan du nyttja rutavdraget när du anlitar oss för fönsterputs. Rutavdraget är en skattereduktion för hushållsnära tjänster som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om vad det innebär för dig.

Kontakta oss för fönsterputsning

Fyll i kontaktformuläret nedan och berätta för oss hur vi kan hjälpa dig med fönsterputsning i Sundsvall.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.