Skip to main content

Lokalvård i Borlänge

Ett komplett företag inom städ

Våra städtjänster anpassas och skräddarsys naturligtvis i efter era önskemål, krav och behov. Vi har genom flera återkommande kunder då de värdesätter vår möjlighet i att leverera det mesta inom städ. Vi har moderna och effektiva maskiner och hjälpmedel. Dessutom levererar vi alltid med engagemang, noggrannhet och hög servicenivå.

Vi tar städning på allvar

Vill ni sluta oroa er för om konferensrummets städat eller om fönstren blir putsade? Genom att anlita Montrab som er leverantör av lokalvård i Borlänge är ni i trygga händer. Vi på har lång erfarenhet av kontorsstäd och vår personal är utbildade städproffs som smälter in och tar uppdraget på allvar. Vare sig vi städar i trapphuset, på butiksgolvet, i lagret eller på byggarbetsplatsen blir vi som en i teamet som ni kan lita på. Ett rent och fräscht kontor som städas regelbundet ökar trivseln och höjer effektiviteten. Det är faktiskt vetenskapligt bevisat.

Förutom lokalvård i Borlänge kan vi erbjuda fönsterputsning, golvvård och flyttstädningar. Även för fönsterputsning har vi säkerhetsanordningar samt utbildad personal för exempelvis skylift om ni har fönster som sitter högt eller på otillgängliga ställen.

Glänsande golv är lätta att hålla rena

På Montrab har vi personal som är specialister på golvvård. Ett golv som är blankt är lätt att hålla rent medan ett slitet golv lätt samlar damm och smuts samtidigt som det slits fort. Att låta oss ta hand om dina golv är en investering som gör att golven blir slitstarka och lätta att hålla rena. Vi arbetar de flesta golvtyper såsom trä, linoleum, klinker och platsgolv där våra tjänster sträcker sig från lättare golvunderhåll och polering till fullständiga golvrenoveringar. Vi arbetar exempelvis i kontorslandskap, i butikslokaler, på industrier och i bilhallar.

Byggstäd

All personal på Montrab har SSG entré och är certifierade enligt ID06 så att arbeta på större byggen eller industrier är inga problem. Vi säkerställer att er byggarbetsplats hålls ren och snygg, vilket även har andra fördelar som bättre effektivitet och ökad säkerhet för alla arbetsgrupper.

Vi är en brett och komplett lokalvårdsföretag i Borlänge. Kontakta oss reda idag och boka ett kostnadsfritt besök.

Rengöring av fönster

Fönster är ofta beskrivna som ögonen till vår omvärld. Genom att hålla dem rena och klara med vår fönsterputsningstjänst, kan du njuta av en klar och obefläckad utsikt varje dag, vilket förbättrar ditt hem eller arbetsplatsens atmosfär. Att putsa fönster kan vara en tidskrävande och ibland farlig uppgift, särskilt för höga byggnader eller svåråtkomliga områden. Vårt team av professionella fönsterputsare hjälper er med fönsterputs i Borlänge och hanterar varje jobb med största omsorg, effektivitet och säkerhet, så att du kan känna dig trygg och nöjd med resultatet.

Kontor, butiker, lager m.m.

 • Storstädning
 • Golvvård
 • Flyttstäd
 • Fönsterputsning
 • Fruktkorgar

Byggföretag / fastighetsägare

 • Trappstäd
 • Fönsterputs
 • Flyttstäd
 • Storstäd
 • Golvvård

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.