Städfirma i Borlänge

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

PERSONLIG STÄDFIRMA I BORLÄNGE

Montrab AB är en komplett städfirma i Borlänge med många år i branschen. Av erfarenhet vet vi hur uppskattat det är av våra kunder att komma hem till ett nystädat hem och det är glädjande att fler och fler upptäcker våra städtjänster. Att investera i städhjälp är en investering i din tid. Du kan unna dig annat medan vi sköter hemmet. Och vi gör det, riktigt bra!

Personligt och tryggt

Vår städhjälp kan du få varje, varannan vecka eller månadsvis. Vi erbjuder även flyttstädning, storstädning och fönsterputsning då vi är en komplett leverantör av städtjänster. Vi har vår bas i Borlänge men arbetar över hela Dalarna. Innan vi påbörjar ett samarbete gör vi alltid ett personligt besök hemma hos dig. Under mötet går vi tillsammans går igenom dina behov och krav för att vi skall kunna återkomma med ett fast pris.

Trygghet och kvalité

Självklart har vi allt material som behövs för städningen och dessutom lämnar vi kvalitetsgaranti. För oss är trygghet och långsiktiga relationer viktiga, därför är det oftast samma person/personer som städar hemma hos dig.

Hur ofta behövs städhjälp?

I de flesta fall räcker det med vår städhjälp två till tre timmar varannan vecka för att hålla en bostad på 100-150 kvadratmeter ren och fin. Det antalet timmar motsvarar vårt paket Hemstäd Basic och då ingår:

Toalett och bad:

Handfat och WC rengörs och torkas av. Även alla speglar, skåpluckor, dörrkarmar och rör torkas. Duschen och/eller badkaret rengörs och avkalkas om behov finns. Golven fuktmoppas.

Kök:

I köket torkas samtliga köksytor rena, exempelvis bänkytor, skåpluckor, vitvaror bord och stolar. Även dörrkarmar torkas. Golven och socklar dammsugs och torkas av.

Övriga rum:

Alla plana ytor som vi kan komma åt dammas av. Soffor, fåtöljer, mattor och golv dammsugs. Golven fuktmoppas också. Dessutom gör vi en allmän uppfräschning genom att puffa till kuddarna i soffan, ställa skorna i ordning i hallen och så vidare.

Pris:

Kontakta oss för prisuppgift eller fyll i vårt offertformulär.

Behöver du hjälp med flyttstädning i Borlänge, kontakta oss nedan direkt!

Kontakta oss direkt för mer information!