Skip to main content

Lokalvård i Gävle

Montrab tar hand om er lokalvård i Gävle

Genom att anlita Montrab som er leverantör av lokalvård i Gävle är ni i trygga händer. Vi på har lång erfarenhet av all typ av kontorsstäd och all vår personal är utbildade städproffs. Vi smälter in som en i teamet och städar medan ni fullföljer era arbetsuppgifter som vanligt. Naturligtvis anpassas och skräddarsys våra tjänster efter era önskemål, behov och krav. Våra tjänster kan anpassas till daglig städning, veckovis eller kanske halvårsvis genom en rejäl storstädning. Är ni på väg att flytta er verksamhet, ja, då kan vi sköta flyttstädningen åt er.

Vare sig vi städar i trapphuset, på butiksgolvet, i lagret eller på byggarbetsplatsen kan vi garantera att uppdraget tas på allvar och genomförs med högsta kvalitet. Vi vet att en ren och snygg arbetsplats som städas regelbundet både ökar trivseln och höjer effektiviteten. Därför ser vi till att genomföra varje uppdrag med det där ”lilla extra”.

Rena fönster på varje höjd

Vi erbjuder mer än bara lokalvård i Gävle – vi erbjuder också professionell fönsterputsning. Rena fönster är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam och attraktiv arbetsmiljö. Vår fönsterputsning i Gävle kompletterar vår lokalvård, vilket ger en fullständig lösning för att hålla ditt företag rent och inbjudande.

Golvvård är värt att tänka på

Ett golv som är blankt är lätt att hålla rent medan ett slitet golv lätt samlar damm samtidigt som det slits fort. På Montrab har vi personal som är specialister på golvvård och som gärna hjälper er. Att låta oss ta hand om dina golv är en investering. Golven blir lättare att hålla rena, snyggare med den största vinsten är nog att de ökar i livslängd. Vi arbetar de flesta golvtyper som trä, linoleum, klinker och platsgolv i exempelvis kontorslandskap, butikslokaler, på industrier och i bilhallar.

Vårt tjänsteutbud sträcker sig från lättare golvunderhåll och polering till fullständiga golvrenoveringar.

Byggstäd

All personal på Montrab bär SSG entré och är certifierade enligt ID06. Byggstädning är mycket uppskattad av alla arbetsgrupper på en byggarbetsplats. Bland annat ger en regelbunden städning ökad effektivitet och ökad säkerhet. Det är väl en investering man gärna gör, eller hur?!

Populära tjänster bland byggföretag och fastighetsägare:

Städning i trapphus och fönsterputsning. Flytt, och storstädningar samt golvvård.

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.