Skip to main content

Städfirma i Gävle

På Montrab har vi lång erfarenhet som städfirma i Gävle. Vi erbjuder kompletta städtjänster för både privatpersoner och företag. Kontakta oss på 010-330 00 13 eller via kontaktformuläret längre ned på sidan om du behöver hjälp med hemstädning, flyttstädning, fönsterputs eller storstädning. Vi erbjuder nöjdkund-garanti. Snabbt, miljövänligt och prisvärt!

Städtjänster i hemmet med RUT-avdrag

När du anlitar en städfirma för städtjänster i hemmet kan du få RUT-avdrag. Avdraget som kan uppgå till 50 % av arbetskostnaden, dras från fakturan av oss. Du som kund behöver alltså inte göra något – det är vi som utför jobbet som ansöker om avdraget. Du kan läsa mer om RUT-avdraget hos Skatteverket.

Vänd dig till Montrab för städtjänster i Gävle:

Städtjänster för företag

Montrab städar allt från butiker och kontor till byggarbetsplatser. Till våra städtjänster för företag hör:

 • Lokalvård
 • Trappstäd
 • Golvvård
 • Storstädning
 • Flyttstädning 
 • Fönsterputsning.

ID06 – en kvalitetssäkring

Alla våra medarbetare är anslutna till ID06, vilket är en kvalitetssäkring för en säker arbetsmiljö med bra arbetsförhållanden.

Städhjälp hemma i Gävle till fasta priser

Du kan få vår städhjälp varje vecka, varannan vecka eller månadsvis. Innan vi påbörjar löpande hemstädning gör vi ett personligt besök hemma hos dig. Under mötet går vi tillsammans igenom dina behov och krav, för att vi ska kunna återkomma med ett fast pris.

Trygg hemstädning med kvalitetsgaranti

Vi förstår värdet av att komma hem till ett rent och snyggt hem. Låt oss ta hand om städningen så du kan göra annat!

I städtjänsten ingår allt material som behövs. För oss är trygghet och långsiktiga relationer viktigt och som en del i det arbetet är det därför oftast samma person/personer som städar hemma hos dig.

Hur ofta kan städhjälp behövas?

Hur ofta städhjälp behövs är förstås individuellt. Men för att hålla en bostad på 100–150 kvadratmeter ren och fin räcker det vanligen med städhjälp från oss på Montrab 2 till 3 timmar varannan vecka. Det motsvarar vårt paket Hemstäd Basic där följande ingår:

Toalett och badrum
Handfat och WC rengörs och torkas av, liksom speglar, skåpluckor, dörrkarmar och rör. Duschen och/eller badkaret rengörs och avkalkas vid behov. Golven fuktmoppas.

Kök
Bänkytor, skåpluckor, vitvaror, bord, stolar och andra köksytor torkas rent, liksom dörrkarmar. Golv och socklar dammsugs och torkas av.

Övriga rum
Alla plana ytor som vi kan komma åt dammas av. Soffor, fåtöljer och mattor dammsugs. Golv dammsugs och fuktmoppas. Dessutom snyggar vi till genom att puffa till kuddarna i soffan, ställa skorna i ordning i hallen och så vidare.

Städ i samband med flytt

På Montrab erbjuder vi en smidig lösning för att få ditt flyttstäd i Gävle avklarat. Vi utför en omfattande rengöring av din bostad som säkerställer ett garanterat utmärkt resultat, samtidigt som du slipper det tunga arbetet.

Vi erbjuder en fast prissättning för vårt städ i samband med flytt i Gävle, och vi är stolta över att kunna erbjuda en nöjd kund-garanti. Städningen följer noggrant Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa hög kvalitet. Du kan lita på oss för både flytt och städning, eller bara det ena om du föredrar att hantera resten av flytten själv.

✓ Fydliga och fasta priser
✓ Nöjd kund-garanti
✓ Enligt Mäklarsamfundets riktlinjer.

Skinande rena fönster

Som din självklara städfirma i Gävle är vi också experter på fönsterputs i Gävle. Våra professionella fönsterputstjänster kompletterar perfekt vår breda palett av städtjänster. Vi förstår att rena och klara fönster är en viktig del av en väl underhållen fastighet, och vi strävar efter att ge varje kund den högsta kvaliteten på våra tjänster.

Storstädning av ditt hem i Gävle

Minst en eller ett par gånger per år behöver hemmet en ordentlig genomkörare för att bli rent och fräscht. Beställ storstädning av din bostad i Gävle och låt Montrab göra jobbet åt dig! 

Detta ingår i vårt grundpaket för storstädning:

 • Putsning fönster och speglar.
 • Damning vågräta ytor.
 • Damning ventiler.
 • Dammsugning tak.
 • Rengöring lister, socklar och dörrar.
 • Dammsugning och fuktmoppning av golv.
 • Rengöring under och bakom vitvaror.
 • Rengöring köksluckor och skåp utvändigt.
 • Rengöring eventuella utrymmen ovanför köksskåp, kyl och frys.
 • Rengöring spisfläkt.
 • Rengöring och vid behov avkalkning av badkar och/eller dusch.
 • Rengöring golvbrunnar.
 • Rengöring tvättmaskin och torktumlare utvändigt.

Beställ prisvärd storstädning med nöjd-kund-garanti! Fyll i formuläret och ange att du önskar storstädning, vilken typ av bostad det gäller och antal kvadratmeter så återkommer vi med pris.

Mer än en städfirma

Montrab i Gävle är mer än en städfirma, vi hjälper också till med flytt, montering och magasinering.
Montrab hjälper dig i vardag och förändring.


Hyr förråd i Gävle
Hyr lager i Gävle
Boka flytthjälp i Gävle
Boka företagsflytt i Gävle

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.