Skip to main content

Städfirma Sundsvall

Montrab är din pålitliga städfirma i Sundsvall. Vi erbjuder kompletta städtjänster av hög kvalitet – alltid till bra priser. Vi har lång erfarenhet och kunnig personal som använder sig av miljövänliga rengöringsprodukter för att säkerställa skinande rena hem och arbetsplatser runt om i Svallet. Är du intresserad av att få hjälp med städningen? Kontakta oss på 010-330 00 13 eller via kontaktformuläret nedan så återkommer vi med ett förslag på pris och upplägg för städhjälp i Sundsvall. På Montrab sätter vi dig och miljön i första rummet!

Öppnar den 1 juli 2024!

Professionell och pålitlig städhjälp

Behöver du hjälp med städningen i ditt hem eller kontor? Montrab erbjuder professionell städhjälp i Sundsvall till konkurrenskraftiga priser. Vår personal är erfaren och pålitlig, och vi använder enbart miljövänliga städprodukter. Låt oss ta hand om din städning så att du kan fokusera på annat.

Få avdrag med RUT

Som privatperson har du möjlighet att få avdrag för städning genom RUT-avdraget från Skatteverket. Detta innebär att du kan få upp till 50% av arbetskostnaden avdraget på din skatt. Vi gör ett avdrag direkt på fakturan och sköter all kontakt med Skatteverket – du kan luta dig tillbaka och njuta av ditt rena hem. Känn dig trygg i att du får professionell städning till ett förmånligt pris. För följande tjänster kan du få RUT-avdrag när du anlitar oss som städfirma:

Läs mer om hur RUT-avdraget funkar hos Skatteverket.

Våra städtjänster

Är du privatperson och behöver städhjälp i Sundsvall? På Montrab erbjuder vi:

 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Fönsterputsning

Företag som önskar hjälp med städning kan få:

 • Lokalvård
 • Storstädning
 • Trappstädning
 • Golvvård
 • Flyttstädning
 • Fönsterputsning

Vi erbjuder städning i allt från den privata bostaden till arbetsplatser. Oavsett om du har ett hem, ett kontor, en butik eller en byggarbetsplats kan vi erbjuda städning i Sundsvall.

Pålitlig och kvalitetssäkrad städning

Vi erbjuder högkvalitativ städning till konkurrenskraftiga priser. Vår personal är erfaren och noggrann och vi använder enbart miljövänliga städprodukter. Alla medarbetare är dessutom anslutna till ID06 – en kvalitetssäkring för säker arbetsmiljö och bra arbetsförhållanden. Kontakta oss idag för att boka din städning och låt oss göra ditt hem eller kontor skinande rent!

Mer än bara en städfirma i Sundsvall

Montrab är så mycket mer än att bara vara en städfirma i Sundsvall, Hos oss kan du också få hjälp med:

Boka städning i Sundsvall

Behöver du hjälp med städning i Sundsvall? Berätta vad du behöver hjälp med och fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.