Skip to main content

Flyttfirma Sundsvall

Anlita flytthjälp i Sundsvall

Montrab är din erfarna flyttfirma i Sundsvall. Vi hjälper dig med allt från varsam och noggrann nedpackning av dina ägodelar till flytt av de riktigt tunga sakerna. Med lång erfarenhet och hög service kan du känna dig trygg i att välja oss när du behöver flytthjälp!

Vi garanterar dig en trygg och säker flytt med avstamp i lång erfarenhet, hög effektivitet och bra service:

Vi tar emot bokningar från den 1 augusti 2024!

Boka i dag!

Montrab är flyttfirman som finns här för dig när du behöver bra och pålitlig flytthjälp i Sundsvall. Oavsett om du ska flytta inom stan eller till närliggande orter.

Kontakta oss på 010-330 00 13 när du behöver en bra och pålitlig flyttfirma i Sundsvall. Vi tar väl hand om både dig och ditt bohag. Få hjälp från start med planering och nedpackning i lådor till transport samt uppackning och montering av möbler. Det är också möjligt att ta del av andra relaterade tjänster såsom städning och mellanförvaring.

Vi tar emot bokningar från den 1 augusti 2024!

Sundsvall
Granmodalsgatan 29 852 38 Sundsvall
Hitta hit

Försäkrad packhjälp

Minska stressen och få en smidigare flytt genom att låta oss sköta packningen. Vi erbjuder packhjälp som omfattas av försäkringen Bohag 2010; vi packar i stadiga kartonger och använder packpapp och emballeringsmaterial för att skydda dina saker.

Vill du hellre packa själv? Vi lånar ut och levererar flyttkartonger!

Vi flyttar dina tunga saker

Har du tunga möbler, ett piano eller kanske till och med ett kassaskåp som ska med i flytten? Vi har moderna och specialiserade flytthjälpmedel och fordon som kan hantera alla typer av flyttransport.

När du tar hjälp av Montrab för din flytt i Sundsvall kan du vara säker på att du får en skräddarsydd tjänst anpassad efter dig och det du ska flytta.

Mellanförvara

Ska du vara bortrest eller stå utan bostad ett tag? Då erbjuder vi möjligheten att förvara möbler och prylar.

Vi erbjuder säker, uppvärmd och tillgänglig förvaring. Hyr förråd i Sundsvall och få förvaring på ytor från 1 kvm och uppåt.

Fast pris på städning

Vill du fokusera på att komma i ordning på ditt nya boende istället för att städa bort dina spår i din förra bostad? Vi hjälper dig med professionell flyttstädning i Sundsvall – alltid med fast pris och garanti på att du blir nöjd med resultatet. När du väljer oss som din flyttfirma i Sundsvall kan du känna dig trygg i att lämna städningen till oss – vi är en pålitlig städfirma i Sundsvall som levererar kvalitet och bra service!

Boka flyttfirma i Sundsvall

När du behöver en trygg, säker och effektiv flyttfirma i Sundsvall är vi bara en kontaktförfrågan bort. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och berätta för oss vad du behöver hjälp med. Vi hör av oss med en kostnadsfri offert inom kort!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.