Skip to main content

Flyttfirma Falun

Professionell flytthjälp i Falun

Montrab hjälper dig när du söker en professionell flyttfirma i Falun som tar god hand om dina ägodelar under flytten.

Dina ägodelar är värdefulla så låt en professionell firma hantera din flytt när du behöver flytthjälp i Falun. En flytt kan vara ett gigantiskt projekt att genomföra, speciellt om det vardagliga livet med aktiviteter, tvätt och jobb ska rulla på som vanligt vid sidan om.

Genom att anlita Montrabs flytthjälp i Falun blir din flytt både effektiv och professionellt genomförd. Vi på Montrab AB är en pålitlig flyttfirma i Falun och har genom åren flyttat det mesta inom privatflytt – från hela bohag med flyglar och kassaskåp till små kartonger och lösa föremål. Inget uppdrag är för litet eller för stort och vi sätter alltid prioritet i att flytta dina ägodelar så säkert och effektivt som möjligt. Vi utgår från dina behov och anpassar flytten därefter.

Få hjälp med din flytt i Falun

Planerar du inför en flytt i Falun? Vi kan hjälp dig med allt från packning och emballering till uppackning och montering.

Packning

En av framgångarna vid en effektiv och lyckad flytt är hur man har lyckats med packningen. Vi packar alltid i stadiga och rejäla flyttkartonger som håller vid flytt. Vi tar även hänsyn till vilka typer av föremål ni har i ert hem och packar därefter. Vår packhjälp är väldigt uppskattad som naturligtvis även täcks av försäkringen Bohag 2010.

Emballering

Vid en flytt kan det vara vissa ägodelar som behöver visas extra hänsyn. Vi har alla typer av skydds- och emballeringsmaterial för en säker flytt i Falun.

Montering

Många kan dra sig för att borra i betong, att hitta rätt skruv och plugg samt rätt och bra verktyg. Eller så kanske man drar sig för att kliva upp på en stege med en borrmaskin i handen på grund av att det är svårt och obehagligt. Kanske räcker inte tiden till. Vi på Montrab hjälper dig med allt vad montering kräver, från att fästa gardinstänger, skruva ihop möbler, sätta upp krokar i gipsväggar, hänga tavlor, fästa den nya vägghängda tv:n till att montera hela inredningar. Vi är duktiga på att montera, och vi gillar det.

För företag

En företagsflytt i Falun kräver noggrann planering och organisation. Det är inte bara en fråga om att flytta fysiska tillgångar som möbler och utrustning, utan också att säkerställa att verksamheten kan fortsätta med minimala avbrott. Vi tar hänsyn till allt från planering till logistik och transport för att säkerställa en smidig och effektiv övergång till den nya lokalen.

Magasinering/Förråd

Behöver du hjälp med att flytta dina ägodelar och möbler till en ny plats? Ibland kan det hända att vissa saker inte får plats i det nya utrymmet eller att du behöver extra förvaring av olika anledningar. Oroa dig inte, vi på Montrab finns här för att underlätta för dig. Vi erbjuder magasinering och förråd i Falun.

Flyttstäd

Vårt team har flera års erfarenhet av flyttstäd i Falun och vi utför alltid arbetet till ett fast pris, så att du inte behöver oroa dig för oväntade kostnader.

Nästa gång du behöver hjälp med flytt, packning eller montering, tveka inte att kontakta oss på Montrab. Vi är en komplett flyttfirma i Falun och vi arbetar över hela Dalarna för att erbjuda våra kunder med den bästa möjliga servicen.

I samband med flytten och den slutliga städningen lämnar vi era fönster skinande rena. Många tycker att just rengöring av fönster är ett nödvändigt ont, men för oss är det ett rent nöje. Hos oss kan du får hjälp med fönsterputs i Falun, var i huset du än befinner dig!

Så underlättar du flytten!

 • Stapla kartonger tre och tre.
 • Märk varje flyttkartong på två av sidorna istället för ovanpå.
 • Märk en av lådorna med VIB (Very Important Box) Häri lägger du saker du behöver direkt efter flytten, denna packas sist in i flyttbilen.
 • Porslin staplas på högkant med packpapper eller bubbelplast.
 • Glas ställer du upp inslagna i packpapper eller bubbelplast.
 • Packa inte för tungt. Packar du exempelvis böcker, lämna halva kartongen till kuddar, kläder eller dyl.
 • Rulla ihop alla mattor och knyt runt om.
 • Alla sladdar till TV, video, stereo mm ska kopplas ur och rullas ihop. Fäst med snöre eller tejp.
 • Ta ner lösa hylldelar och tejpa eller knyt ihop dem.
 • Speglar, tavlor, kristallkronor och liknande som ej får plats i kartonger lämnas hängande på sin plats.
 • Alla glödlampor skruvas ur.
 • Skidor, gardinstänger, kvastar m.m. buntar du också ihop till lättburna paket
 • Packa alltid dina saker i kartonger av dubbla wellpapp

Saknar du flyttkartonger?

Vi lånar ut eller säljer rejäla och prisvärda flyttkartonger som garanterat håller för din flytt i Falun.

Välj Montrab för en professionell flyttfirma i Falun!

Välj Montrab för en trygg, säker och effektiv flyttfirma i Falun! Fyll i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.