Företagsflytt i Falun

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

FÖRETAGSFLYTT I FALUN

Vid en flytt ska verksamheten beröras och störas så lite som möjligt. Man ska i princip kunna lämna det gamla kontoret på kvällen för att anlända till det nya kontoret morgonen efter. Montrab AB kan hjälpa er med företagsflytt i Falun inom samma lokaler och byggnader eller kompletta företagsflyttar till annan lokal eller ort. När flytten ska ske, det avgör ni, vi flyttar när det passar er bäst. De må vara sena nätter, tidiga morgonar eller helger – vi fixar det!

Av erfarenhet vet vi att en flytt är ett gigantiskt pussel av logistik att lösas. Allt från planering av tidsåtgång, rätt transporter till att ha korrekt material på plats för att montera ihop de nya eller de gamla kontorsmöblerna. Vi på Montrab har lång erfarenhet och kan bistå med hela flyttprocessen om så önskas. Med specialiserad utrustning och fordon kan vi köra tunga och bökiga transporter, även på byggarbetsplatser. Kassaskåp och verkstadstransporter är inga problem. Vi utgår från Falun med genomför företagsflyttar i hela Sverige.

Innan en flytt gör vi ett kostnadsfritt besök hos er där vi tillsammans går igenom behoven och era önskemål innan vi återkommer med en offert.

Packhjälp:

Vi kan packa hela eller delar av kontoret. Vi använder alltid stadiga flyttkartonger i dubbel wellpapp som håller. Vi har även rätt material för emballering och skydd för känsliga föremål. Läs gärna vår packguide för företag.

Flyttstäd:

Vi ser till att ert gamla kontor, butik eller lager ser rent och fräsch ut efter er flytt. Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar i olika typer av miljöer.

Montering:

Vi assisterar er gärna vid allehanda monteringar; inför, under och efter en flytt. Vi har rätt verktyg och material för att skruva och fästa exempelvis kontorsmöbler och hyllor.

Lager/ Magasinering

Är det gods som inte får plats? Vi har lagerutrymmen i Falun där ni kan förvara ert gods säkert och tryggt till riktigt förmånliga avtal.

Några tips för att underlätta

Märk upp allt ert gods med etiketter som vi tillhandahåller. På etiketterna ska det framgå till vilket rum och våning godset skall flyttas. Det är viktigt att detta genomförs noggrant då en kontorsflytt ofta innebär väldigt mycket gods. Möbler och kartonger ska märkas med rumsnummer och våning, på ena långsidan.

Kontakta oss direkt för mer information!