Skip to main content

Företagsflytt Falun

Montrab fixar er företagsflytt i Falun

Vid en flytt ska verksamheten beröras och störas så lite som möjligt. Man ska i princip kunna lämna det gamla kontoret på kvällen för att anlända till det nya kontoret morgonen efter. Montrab AB kan hjälpa er med företagsflytt i Falun inom samma lokaler och byggnader eller kompletta företagsflyttar till annan lokal eller ort.

När flytten ska ske, det avgör ni, vi flyttar när det passar er bäst. De må vara sena nätter, tidiga morgnar eller helger – vi fixar er företagsflytt i Falun så att den gör så lite inverkan som möjligt på ert arbete!

Företagsflytt i Falun med lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av företagsflytt i Falun och vet därför att det är ett gigantiskt pussel av logistik att lösas. Allt från planering av tidsåtgång och rätt transporter till att ha korrekt material på plats för att montera ihop de nya eller de gamla kontorsmöblerna. Vi på Montrab kan bistå med hela flyttprocessen om så önskas. Med specialiserad utrustning och fordon kan vi köra tunga och bökiga transporter, även på byggarbetsplatser. Kassaskåp och verkstadstransporter är inga problem. Vi utgår från Falun med genomför företagsflyttar i hela Sverige.

Vi kommer på kostnadsfritt besök

Innan en flytt gör vi ett kostnadsfritt besök hos er där vi tillsammans går igenom behoven och era önskemål innan vi återkommer med en offert.

Våra tjänster inom företagsflytt i Falun

Som flyttfirma i Falun erbjuder vi flyttar som involverar allt, oavsett om ni vill ha hjälp med enbart transport eller även med packning, montering och magasinering. Som städfirma i Falun med lång erfarenhet kan vi självklart också hjälpa er se till att lokalerna ni lämnar är i ett fint skick för nästa hyresgäst.

Packhjälp

Vi kan packa hela eller delar av kontoret. Vi använder alltid stadiga flyttkartonger i dubbel wellpapp som håller. Vi har även rätt material för emballering och skydd för känsliga föremål.

Flyttstäd

Är ni intresserade av att inkludera slutstädning i er flytt? Vi erbjuder flyttstädning i Falun så att ert gamla kontor, butik eller lager lämnas i ett rent och fräscht skick efter att ni har flyttat ut – vi har lång erfarenhet av slutstäd i flera olika typer av lokaler och miljöer.

Montering

Vi assisterar er gärna vid allehanda monteringar; inför, under och efter en flytt. Vi har rätt verktyg och material för att skruva och fästa exempelvis kontorsmöbler och hyllor.

Lager/ Magasinering

Ibland får allt helt enkelt inte plats. Då kan vi erbjuda förråd i Falun som består av säkra lagerutrymmen där ni kan känna er trygga med att förvara gods som inte ska med till era nya lokaler. Vi erbjuder prisvärda och förmånliga avtal.

Underlätta flytten

Märk upp allt ert gods med etiketter som vi tillhandahåller. På etiketterna ska det framgå till vilket rum och våning godset skall flyttas. Det är viktigt att detta genomförs noggrant då en kontorsflytt ofta innebär väldigt mycket gods. Möbler och kartonger ska märkas med rumsnummer och våning, på ena långsidan.

Kontakta oss för företagsflytt i Falun

Med oss på Montrab kan du räkna med att du får en pålitlig, trygg och effektiv hjälp med er företagsflytt i Falun. Få en kostnadsfri offert från oss genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan – vi återkommer inom kort!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Ytterligare tjänster

    Rena fönster

    Att ha rena fönster gör mycket för helhetsintrycket – både för era kunder och andra besökare, men också för er som jobbar på företaget. Våra fönsterputsare i Falun ser till att ni har en bra arbetsmiljö med glasklara fönster!