Skip to main content

Fönsterputs Mora

Fönsterputsning med strålande resultat

Vi erbjuder professionell fönsterputs i Mora till såväl privatpersoner som företag. Med vår kompetenta personal och avancerade utrustning garanterar vi strålande resultat, oavsett hur lätt- eller svåråtkomliga era fönster är. Att ha rena fönster gör en enorm skillnad för både hemmets och arbetsplatsens atmosfär.

Har ni svåråtkomliga fönsterpartier? Tack vare vår behöriga personal och specialiserade liftar kan vi ta oss an även de mest utmanande uppdragen. Oavsett om det är höga fönster i ett flerfamiljshus, otillgängliga fönster i en kontorsbyggnad, eller särskilt designade fönster i en butik, sitter vi på lösningen.

När du behöver hjälp med fönsterputs får du gärna meddela oss om vad det är du behöver hjälp med. Har du svåråtkomliga fönsterpartier? Öppnas dina fönster inåt eller utåt? Hur många sidor har dina fönster? Är spröjsen fast eller löstagbar? Vi uppskattar all information vi kan få i samband med bokning.

Behöver du vår hjälp? Kontakta oss på 010-330 00 13 eller använd kontaktformuläret så berättar vi mer!

Privat- och företagstjänster

Tjänster för hemmet

För dig som privatperson har vi flexibla lösningar för fönsterputsning. Oavsett om du bor i lägenhet, villa eller radhus, så ser vi till att dina fönster skiner. Tack vare vår behöriga personal för liftar, kan vi enkelt nå och rengöra varje vrå.

Företagstjänster

Vi vet vilken inverkan rena fönster har på arbetsmiljön. Därför erbjuder vi fönsterputsning anpassad för kontor, butiker och andra affärslokaler. Oavsett om det handlar om normala fönster eller mer utmanande och otillgängliga fönsterpartier, har vi kunskapen och utrustningen för att leverera bästa möjliga resultat.

Rutavdrag på fönsterputs i Mora

Du vet väl om att du som privatperson kan nyttja rutavdraget för fönsterputs i Mora? Med rutavdraget kan du dra av en del av arbetskostnaden direkt på fakturan. Tveka inte att fråga oss om mer information när du kontaktar oss.

Kontakta oss för fönsterputs i Mora

Kontakta Montrab för professionell fönsterputs i Mora. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med offert och prisförslag.

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.