Skip to main content

Fönsterputs Mora

Fönsterputsning i Mora

Vi erbjuder professionell fönsterputs i Mora till såväl privatpersoner som företag. Med vår kompetenta personal och avancerade utrustning garanterar vi strålande resultat, oavsett hur lätt- eller svåråtkomliga era fönster är. Att ha rena fönster gör en enorm skillnad för både hemmets och arbetsplatsens atmosfär. På Montrab förstår vi vikten av detta. Med vår expertis inom fönsterputs i Mora ser vi till att varje hörn av ditt fönster lyser klart och rent.

Har ni svåråtkomliga fönsterpartier? Tack vare vår behöriga personal och specialiserade liftar kan vi ta oss an även de mest utmanande uppdragen av fönsterputs i Mora. Oavsett om det är höga fönster i ett flerfamiljshus, otillgängliga fönster i en kontorsbyggnad, eller särskilt designade fönster i en butik, har vi lösningen för dig.

Vi uppskattar alltid all information vi kan få om dina fönster innan vi påbörjar arbetet. I samband med bokning får du därför gärna meddela oss om det finns svåråtkomliga fönsterpartier, om dina fönster är inåt- eller utåtgående, antal sidor per fönster och om dina fönster har fast eller löstagbar spröjs.

Tjänster för hemmet

För dig som privatperson har vi flexibla lösningar för fönsterputsning. Oavsett om du bor i lägenhet, villa eller radhus, så ser vi till att dina fönster skiner. Tack vare vår behöriga personal för liftar, kan vi enkelt nå och rengöra varje vrå.

Företagstjänster

Vi vet vilken inverkan rena fönster har på arbetsmiljön. Därför erbjuder vi fönsterputsning anpassad för kontor, butiker och andra affärslokaler. Oavsett om det handlar om normala fönster eller mer utmanande och otillgängliga fönsterpartier, har vi kunskapen och utrustningen för att leverera bästa möjliga resultat.

Rutavdrag på fönsterputs i Mora

Du vet väl om att du som privatperson kan nyttja rutavdraget för fönsterputs i Mora? Med rutavdraget kan du dra av en del av arbetskostnaden direkt på fakturan. Tveka inte att fråga oss om mer information när du kontaktar oss.

Kontakta oss för fönsterputs i Mora

Kontakta Montrab för professionell fönsterputs i Mora. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med offert och prisförslag.

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mer än fönsterputs i Mora

  Flyttfirma i Mora

  På Montrab erbjuder vi tjänster som hjälper individer eller företag att flytta sina tillhörigheter från en plats till en annan. Vi har skräddarsydda lösningar med allt från lastbilar, packmaterial och personal som kan packa, bära, lasta och transportera möbler och kartonger. Vi ser till att dina saker kommer fram säkert och oskadade till din nya bostad eller kontor.

  Flyttstädning i Mora

  I samband med flytt behöver man oftast genomföra en grundlig slutstädning. Det innebär att varje hörn och vrå i bostaden städas noggrant, och ofta finns det specifika krav som måste uppfyllas för att städningen ska godkännas av hyresvärd eller köpare. På Montrab hjälper vi er med detta så att ni kan fokusera på att komma på plats i den nya bostaden eller lokalen.

  Företagsflytt i Mora

  Vi hjälper företag att flytta sina kontor och verksamheter till en ny plats. Tjänsten kan inkludera allt från packning och transport till installation av utrustning och montering av möbler på den nya platsen. Vi anpassar alltid flytten utifrån era behov och önskemål.