Skip to main content

Lokalvård i Falun

Låt oss sköta er lokalvård i Falun

Har ni också fullt upp med att skapa nytta för era kunder? Bra, fortsätt med det och låt oss på Montrab sköta er lokalvård i Falun med omnejd. Ni vet säkert redan att ett rent och fräscht kontor ökar trivseln och höjer effektiviteten. Dessutom är det trevligare att välkomna en kund i en ren och skinande entré. För visst vill ni lämna ett gott första intryck!

Genom att anlita oss på Montrab behöver ni aldrig oroa er för om konferensrummet är dammigt eller huruvida er kundtoalett är ren eller inte.

Genom att anlita en städfirma regelbundet kan ni lita på att lokalvården sköts korrekt och blir väl genomförd. Vi på Montrab har lång erfarenhet av kontorsstäd och vår personal är utbildade städproffs som smälter in och blir som en i teamet vare sig vi städar i trapphuset, på butiksgolvet, i lagret eller på byggarbetsplatsen. Vi har även material, säkerhetsanordningar och utbildad personal för skylift om ni är i behov av fönsterputs på högre höjder.

Flexibilitet är viktigt

Samtliga städtjänster anpassas och skräddarsys naturligtvis i dialog med er och era behov. Vårt engagemang, vår noggrannhet och höga servicenivå får ni på köpet. Vi är ett komplett städföretag inom lokalvård i Falun som tar städ på allvar.

Golvvård är en investering

Ett golv som inte behandlas korrekt slits väldigt fort och ett dåligt golv är väldigt svårt att hålla rent. Att vara rädd om sina golv är en långsiktig och smart investering då golvet kommer hålla länge. Vi har personal som är specialister på golvvård och har korrekt utrustning för att behandla de flesta golvtyper. Vi tjänster inkluderar lättare golvunderhåll och polering till fullständiga golvrenoveringar i kontorslandskap, butikslokaler, industrier och bilhallar.

Byggstäd

En ren och snygg byggarbetsplats ger bättre effektivitet och ökad säkerhet för alla arbetsgrupper. Detta gäller inte bara i slutfasen av ett projekt utan även mitt i pågående byggnation. Vi har SSG entré och är certifierade enligt ID06.

Vi är en brett och kompetent lokalvårdsföretag som hanterar det mesta inom städ. Kontakta oss reda idag och boka ett kostnadsfritt besök.

Rena fönster

Som en del av vår lokalvård i Falun ingår också rengöring av fönster. Vi kan hjälpa er oavsett var i byggnaden ni befinner – lättåtkomligt på bottenplan, eller högst upp i huset. Våra fönsterputsare i Falun har både utrustningen och kunskapen för att ge er rena fönster även i de mer utmanande vinklarna.

Kontor, butiker, lager m.m.

 • Storstädning
 • Golvvård
 • Flyttstäd
 • Fönsterputsning
 • Fruktkorgar

Byggföretag / fastighetsägare

 • Trappstäd
 • Fönsterputs
 • Flyttstäd
 • Storstäd
 • Golvvård

Välj Montrab för trygg, säker och effektiv hjälp med flytten!

Klicka i vad du behöver hjälp med och fyll i uppgifterna i formuläret, så får du en kostnadsfri offert inom kort!

  Läs vår integritetspolicy


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.