Företagsflytt i Borlänge

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

MONTRAB FIXAR ER FÖRETAGSFLYTT I BORLÄNGE

Att flytta ett företag är ett pussel. Det är mycket logistik som ska fungera och helst ska verksamheten rulla på som vanligt. Vi på Montrab har lång erfarenhet av företagsflytt i Borlänge och i övriga Sverige. Vi vet hur påfrestande en flytt kan vara och därför anpassar vi våra tjänster helt efter era behov. Vi flyttar när det passar er bäst. Det må vara sena nätter, tidiga morgonar eller helger – vi fixar det! Du ska i princip kunna lämna ditt skrivbord på kvällen för att nästa morgon kliva in på ditt företags nya adress och fortsätta arbeta som vanligt.

Vi är en komplett flyttfirma som kan hjälpa er med en intern företagsflytt i Borlänge, exempelvis i samma lokal och byggnad eller en komplett flytt till en helt annan lokal eller ort. Vi kan assistera med allt från planering av tidsåtgång, packhjälp, flyttstäd och transporter till att säkerställa att korrekt material finns på plats för att montera ihop de nya eller de gamla kontorsmöblerna. Med andra ord; vi kan bistå med hela flyttprocessen om så önskas eller utvalda delar.

Med vår specialiserade utrustning och fordon kan vi köra tunga och bökiga transporter, exempelvis kassaskåp. Vi kan även assistera på byggarbetsplatser. Innan en flytt gör vi alltid ett kostnadsfritt besök hos er där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål. Därefter återkommer vi med en offert.

Packhjälp:

Vi hjälper er att packa hela eller delar av kontoret. Vi använder alltid stadiga flyttkartonger i dubbel wellpapp. För ömtåliga och sköra föremål har vi korrekt material för emballering och skydd. För fler tips om packning, läs gärna vår packguide för företag.

Flyttstäd:

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar i olika typer av miljöer. Vi säkerställer att ert gamla kontor, butik eller lager ser rent och fräsch ut efter er flytt.

Emballering:

Vi har skydds- och emballeringsmaterial för att hantera de flesta föremål och särskild de föremål som behöver extra omsorg.

Montering:

Montering kan vara tidskrävande och kräver oftast en rad olika verktyg. Vi på Montrab kan montering och assisterar er gärna vid allehanda monteringar; inför, under och efter en flytt.

Lager/ Magasinering

Vi har förrådsutrymmen i Borlänge där ni kan förvara gods som av olika skäl inte får plats. I våra lager förvarar ni ert gods säkert och tryggt till riktigt förmånliga avtal.
Tveka inte att höra av er till oss nästa gång ni är i behov av företagsflytt i Borlänge eller övriga delar av Sverige!

Här är ett enkelt men väldigt bra tips!

Märk upp allt ert gods med etiketter. Skriv på etiketterna till vilket rum och till vilken våning godset skall flyttas. Det är otroligt viktigt att detta genomförs noggrant då en´flytt ofta innebär väldigt mycket gods. Kom ihåg att detta även gäller möbler och flyttkartonger ska märkas med rumsnummer och våning. Om ni har flyttkartonger så skriver ni på ena långsidan.

Kontakta oss direkt för mer information!