Skip to main content

Företagsflytt Borlänge

En flytt på era villkor

Att flytta ett företag är ett stort projekt – på Montrab har vi lång erfarenhet av företagsflytt i Borlänge. Vi flyttar allt från mindre kontor till stora lokaler och ser till att det klaffar med minimal påverkan på verksamheten. Välj själva om ni vill att vi genomför flytten under helgen, på natten eller under en annan tidpunkt som passar er.

Vi erbjuder komplett flytthjälp och assisterar er i alla led – från planeringsstadiet till packhjälp, transport, montering och slutstädning. Kontakta oss på 010-330 00 13 för att ta reda på hur vi kan hjälpa just er med företagsflytt i Borlänge. Innan flytt gör vi alltid ett kostnadsfritt besök!

Skräddarsydd företagsflytt i Borlänge

Vi är en flyttfirma som hjälper er med företagets flytt i Borlänge. Oavsett om ni vill ha hjälp med enbart transport eller andra delar såsom packning, emballering och montering ser vi till att sätta ihop en skräddarsydd lösning som matchar era behov. Vi är också en städfirma i Borlänge med lång erfarenhet av städning även i samband med företagsflytt.

Packhjälp

Vi hjälper er att packa hela eller delar av kontoret. Vi använder alltid stadiga flyttkartonger i dubbel wellpapp. För ömtåliga och sköra föremål har vi korrekt material för emballering och skydd.

Flyttstäd

Vi utför flyttstäd i Borlänge och har lång erfarenhet av att städa i olika typer av lokaler och miljöer. Låt oss se till att ni lämnar er gamla butik, kontor eller lager i ett rent och fräscht skick, redo för nästa hyresgäst att flytta in i direkt. I samband med slutstädningen ser vi till att lämna lokalerna i samma skick som de kom. Har ni stora fönsterpartier som behöver rengöras? Vi erbjuder fönsterputs i Borlänge både när ni flyttar ut och på mer regelbunden basis när ni flyttat in i era nya lokaler.

Emballering

Vi har skydds- och emballeringsmaterial för att hantera de flesta föremål och särskild de föremål som behöver extra omsorg.

Montering

Montering kan vara tidskrävande och kräver oftast en rad olika verktyg. Vi på Montrab kan montering och assisterar er gärna vid allehanda monteringar; inför, under och efter en flytt.

Tunga föremål

Med vår specialiserade utrustning och fordon kan vi köra tunga och bökiga transporter, exempelvis kassaskåp. Vi kan även assistera på byggarbetsplatser.

Lager/ Magasinering

Ska allt inte med i flytten? Med oss kan ni hyra förråd i Borlänge där ni förvarar gods som ni av någon anledning inte ska ha med till era nya lokaler, men som ni också vill behålla. Känn er trygga med att förvara tillhörigheter i våra förrådsutrymmen. Dessutom erbjuder vi riktigt förmånliga avtal.

Tveka inte att höra av er till oss nästa gång ni är i behov av företagsflytt i Borlänge eller övriga delar av Sverige!

Smidigare flytt

Märk upp allt ert gods med etiketter. Skriv på etiketterna till vilket rum och till vilken våning godset skall flyttas. Det är otroligt viktigt att detta genomförs noggrant då en flytt ofta innebär väldigt mycket gods. Kom ihåg att detta även gäller möbler och flyttkartonger ska märkas med rumsnummer och våning. Om ni har flyttkartonger så skriver ni på ena långsidan.

Få kostnadsfri offert för företagsflytt i Borlänge

Vi hjälper er med er företagsflytt i Borlänge! Fyll i dina uppgifter och vad du behöver hjälp med i formuläret nedan så återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert inom kort. Vi på Montrab Borlänge ser fram emot att höra från dig!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.