Skip to main content

Företagsflytt Borlänge

Montrab fixar er företagsflytt i Borlänge

Vi på Montrab har lång erfarenhet av företagsflytt i Borlänge och i övriga Sverige. Att flytta ett företag är ett pussel. Det är mycket som ska klaffa med logistik som ska fungera – helst ska verksamheten dessutom rulla på som vanligt. Vi vet hur påfrestande en flytt kan vara och därför anpassar vi våra tjänster helt efter era behov och ser till att utföra flytten när det passar er bäst.

Som ert självklara val för företagsflytt i Borlänge hjälper vi er oavsett om ni vill flytta sena nätter, tidiga morgnar eller helger. Målet är att du i princip ska kunna lämna ditt skrivbord på kvällen för att nästa morgon kliva in på företagets nya adress och fortsätta arbeta som vanligt.

Företagsflytt i Borlänge – från A till B

Vi är en komplett flyttfirma som kan hjälpa er med en intern företagsflytt i Borlänge. På Montrab hjälper vi er oavsett om ni ska flytta inom samma lokal och byggnad eller om ni står inför en komplett flytt till en helt annan lokal eller ort. Vi kan assistera med allt från planering av tidsåtgång, packhjälp, flyttstäd och transporter till att säkerställa att korrekt material finns på plats för att montera ihop de nya eller de gamla kontorsmöblerna. Med andra ord; vi kan bistå med hela flyttprocessen om så önskas eller utvalda delar.

Kostnadsfritt besök och offert

Innan en flytt gör vi alltid ett kostnadsfritt besök hos er där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål. Därefter återkommer vi med en offert.

Skräddarsydd företagsflytt i Borlänge

Vi är en flyttfirma som hjälper er med företagets flytt i Borlänge. Oavsett om ni vill ha hjälp med enbart transport eller andra delar såsom packning, emballering och montering ser vi till att sätta ihop en skräddarsydd lösning som matchar era behov. Vi är också en städfirma i Borlänge med lång erfarenhet av städning även i samband med företagsflytt.

Packhjälp

Vi hjälper er att packa hela eller delar av kontoret. Vi använder alltid stadiga flyttkartonger i dubbel wellpapp. För ömtåliga och sköra föremål har vi korrekt material för emballering och skydd.

Flyttstäd

Vi utför flyttstäd i Borlänge och har lång erfarenhet av att städa i olika typer av lokaler och miljöer. Låt oss se till att ni lämnar er gamla butik, kontor eller lager i ett rent och fräscht skick, redo för nästa hyresgäst att flytta in i direkt. I samband med slutstädningen ser vi till att lämna lokalerna i samma skick som de kom. Har ni stora fönsterpartier som behöver rengöras? Vi erbjuder fönsterputs i Borlänge både när ni flyttar ut och på mer regelbunden basis när ni flyttat in i era nya lokaler.

Emballering

Vi har skydds- och emballeringsmaterial för att hantera de flesta föremål och särskild de föremål som behöver extra omsorg.

Montering

Montering kan vara tidskrävande och kräver oftast en rad olika verktyg. Vi på Montrab kan montering och assisterar er gärna vid allehanda monteringar; inför, under och efter en flytt.

Tunga föremål

Med vår specialiserade utrustning och fordon kan vi köra tunga och bökiga transporter, exempelvis kassaskåp. Vi kan även assistera på byggarbetsplatser.

Lager/ Magasinering

Ska allt inte med i flytten? Med oss kan ni hyra förråd i Borlänge där ni förvarar gods som ni av någon anledning inte ska ha med till era nya lokaler, men som ni också vill behålla. Känn er trygga med att förvara tillhörigheter i våra förrådsutrymmen. Dessutom erbjuder vi riktigt förmånliga avtal.

Tveka inte att höra av er till oss nästa gång ni är i behov av företagsflytt i Borlänge eller övriga delar av Sverige!

Smidigare flytt

Märk upp allt ert gods med etiketter. Skriv på etiketterna till vilket rum och till vilken våning godset skall flyttas. Det är otroligt viktigt att detta genomförs noggrant då en flytt ofta innebär väldigt mycket gods. Kom ihåg att detta även gäller möbler och flyttkartonger ska märkas med rumsnummer och våning. Om ni har flyttkartonger så skriver ni på ena långsidan.

Få kostnadsfri offert för företagsflytt i Borlänge

Vi hjälper er med er företagsflytt i Borlänge! Fyll i dina uppgifter och vad du behöver hjälp med i formuläret nedan så återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert inom kort. Vi på Montrab Borlänge ser fram emot att höra från dig!

    Läs vår integritetspolicy


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.