Städfirma i Västerås

Trygghet | Långsiktighet | Flexibilitet

LÅT MONTRAB STÄDA HEMMET I VÄSTERÅS SÅ DU KAN GÖRA ANNAT

Montrab AB är en pålitlig och välrenommerad städfirma i Västerås. Vi har lång erfarenhet i branschen och förstår värdet av att komma hem till ett rent och snyggt hem. Därför ger vi alltid vårt yttersta för att du ska känna dig trygg och nöjd

Personligt till fasta priser

Vår städhjälp är flexibel och du kan få städning varje, varannan vecka eller månadsvis. Vi erbjuder även storstädning, flyttstädning och fönsterputsning då vi är en komplett leverantör av städtjänster i Västerås. Innan vi börjar samarbeta gör vi alltid ett personligt möte hemma hos dig. Vi vill se vilka behov, önskemål och krav du har innan vi lämnar ett fast pris. När vi väl börjat samarbeta tillhandahåller vi allt material som behövs vid städningen och dessutom lämnar vi kvalitetsgaranti! För oss är trygghet och långsiktiga relationer viktig och som en del i det arbetet är det därför oftast samma person/personer som städar hemma hos dig.

Det är något särskilt med ett nystädat hem. Det både luktar gott och känns i hela kroppen. Unna dig tid till annat och låt en pålitlig städleverantör göra jobbet. Kontakta oss på Montrab AB redan idag!

Hur ofta behöver jag ha städhjälp i Västerås?

Alla våra medarbetare är riktiga proffs, de vet vad de gör och städar effektivt. För en normalstor bostad på 100-150 kvadratmeter räcker det i de flesta fall med städhjälp två till tre timmar varannan vecka. Det antalet timmar motsvarar i grunden vår Hemstäd Basic paket:

Badrum:

Handfat och WC rengörs ordentligt samt torkas av. Detsamma gäller alla speglar, skåpluckor, dörrkarmar. Badkaret och/eller duschen rengörs och avkalkas vid behov. Golven fuktmoppas.

Köket:

Samtliga bänkytor, skåpluckor, vitvaror, bord, stolar och dörrkarmar torkas rena och golv och golvsocklar dammsugs och torkas rena.

Övriga rum i din bostad:

De plana ytor som vi kan komma åt dammas av. Soffor, fåtöljer, mattor och golv dammsugs. Golven fuktmoppas dessutom. Hela huset från en allmän uppfräschning genom exempelvis kuddar som ”puffas till” i soffan, stolar som skjuts på plats och skor som ställs i ordning.

Pris hemstäd

Kontakta oss för prisuppgift.

STORSTÄDNING I VÄSTERÅS

Ge hemmet en rejäl genomkörare minst en eller två gånger per år genom en storstädning. Bort med allt damm som gömmer sig i vrår och bakom de större möblerna som är svåra att komma åt.

Grundpaket ”storstädning”:

  • Samtliga vitvaror rengörs ordentligt både under och bakom.
  • I köket rengör vi luckor och skåp utvändigt samt eventuellt de utrymmen som finns ovanför dina köksskåp, kyl och frys. Även spisfläkten rengörs.
  • Samtliga lister, socklar och dörrar.
  • Alla fönster putsas både in- och utvändigt samt i mellan om modellen tillåter.
  • Eventuellt badkar/ dusch rengörs. Avkalkas vid behov.
  • Golvbrunnar görs rena.
  • Speglar putsas.
  • Damning på vågräta ytor plus att samtliga golv dammsugs och fuktmoppas.
  • Tvättmaskin och torktumlare torkas av.
  • Ventiler rengörs och taken i bostaden dammsugs

FÖNSTERPUTSNING I VÄSTERÅS

Se bra ut och låt oss ta hand om dina fönster. Vi har många återkommande kunder och vi kan med stolthet och säga att vi är riktigt bra på fönsterputsning. Montrabs fönsterputsning i Västerås är en komplett tjänst där vi putsar dina fönster både invändigt, utvändigt och i mellan om dina fönster är av den typen. Karmtorkning inte ingår i ordinarie tjänst, men kan självklart beställas till om så önskas. Vi har alla säkerhetsanordningar och behörig personal till skylift om så behövs. Så exceptionella takhöjder eller svårtillgängliga fönster är inga problem. Kom bara ihåg att meddela oss vid beställning.

För att kunna ge dig ett korrekt pris är det även viktigt för oss att veta om dina fönster har fast eller löstagbar spröjs samt antal sidor per fönster. Meddela oss även om dina fönster är inåt-, eller utåtgående. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss!

FLYTTSTÄDNING i VÄSTERÅS

Genom att anlita en städleverantör gör du en prisvärd investering för ett garanterat bra städresultat. Vi flyttstädning går i enighet med mäklarförbundets riktlinjer samt till fasta priser! I en flyttstädning går vi igenom hela bostaden från topp till tå.

Montrab AB är din kompletta städfirma. Kontakta oss redan idag och boka ditt personliga möte.

Visste du detta om Västerås?

Västerås är Sveriges sjätte största stad, med drygt 122 000 invånare. Här grundades också Sveriges första gymnasium, redan år 1623. Men tuffast är kanske den gången Västerås gjorde sju mål på endast 18 minuter i hockeyallsvenskan! Det är nästan lika tufft som att flytta eller städa. 

Oavsett vad du behöver hjälp med i Västerås – låt oss hjälpa dig med det jobbigaste så du kan fokusera på det lite roligare! För oss på Montrab är inget uppdrag för litet eller för stort.

 

Kontakta oss direkt för mer information!